website
Vibes of MindVibes of MindVibes of Mind

Köpvillkor

Köpvillkor

När du handlar hos Vibes Of Mind AB (”vi”, "oss") accepterar du följande villkor. Dessa villkor gäller vid köp av produkter som kristaller, hudvårdsprodukter samt tillbehör på vår webbplats.

1. Priser och Betalning
Alla priser på vår webbplats är angivna inklusive moms. Betalning kan göras på flera olika sätt för att göra din upplevelse smidig och enkel. Vi accepterar betalning via kredit-/betalkort, delbetalning, Apple Pay och Klarna. Det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt kommer att anges tydligt vid kassan innan du slutför ditt köp.

2. Frakt och Leverans
Vibes Of Mind AB är stolta över att erbjuda snabb och tillförlitlig leverans via DHL och PostNord. Alla beställningar packas och skickas ut nästa vardag efter att du lagt din beställning. Vi gör vårt bästa för att se till att din beställning kommer fram så snabbt och säkert som möjligt.

OBS: Om inte ett paket hämtas ut och måste skickas tillbaka, kommer du att bli debiterad 150kr.

3. Ångerrätt
För att försäkra att du är 100% nöjd med ditt köp, erbjuder vi en ångerrätt på 30 dagar. Detta betyder att du kan returnera din oanvända vara inom 30 dagar efter att du har mottagit den. Observera att du själv står för returfrakten.

4. Reklamation och klagomål
Vi följer svensk lagstiftning för konsumenträttigheter och erbjuder dig rätt att reklamera en produkt upp till 3 år efter köpet, förutsatt att felet upptäcktes inom rimlig tid. Notera att reklamation endast gäller för produktionsfel, inte för normalt slitage. Om det uppstår ett problem, kommer vi att göra vårt bästa för att lösa det - antingen genom att korrigera felet, byta ut varan eller genom att ge en återbetalning.

5. Skydd av personuppgifter
På Vibes Of Mind AB tar vi din integritet på största allvar. Vi samlar och behandlar dina personuppgifter för att kunna fullfölja din beställning, erbjuda skräddarsydda erbjudanden via e-post, SMS eller post, och för att kommunicera med dig på bästa möjliga sätt. Vi följer alla lagliga regler och förordningar för dataskydd.

6. Tvist och lagval
I händelse av att vi inte kan lösa en tvist genom dialog med dig, kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden. För kunder bosatta utanför Sverige men inom EU kan tvister också lösas online via EU-kommissionens plattform för tvistlösning. Eventuella tvister som rör dessa köpvillkor, inklusive frågor om tolkning och tillämplighet, ska avgöras enligt svensk lag och av svenska domstolar.

Snabb Leverans

Snabb leverans på alla ordrar

30-dagars retur

Kontakta oss för hjälp

Köp nu, betala senare

Dela upp din betalning

Miljövänliga

Vi värnar om miljön

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista

WARNING: Max settings 200 code custom color. If you want more than, please contact support us, Kind Regards!

IMPORTANT: Click on the button 'Update on online store' to code active on live theme.

Update on online store Updating style Updated style

Demo Swath, Label settings Preview:

hot
1. hot
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Meny