website
Vibes of MindVibes of MindVibes of Mind

Kopia av Soul Education2

 

Att välja en kristall kan vara en personlig upplevelse och beror ofta på ens intention eller önskemål. Här är några steg och tips för att hjälpa dig att välja rätt kristall:

Avsikt eller syfte: Bestäm först varför du vill ha en kristall. Söker du lugn? Skydd? Kärlek? Det finns olika kristaller som associeras med olika fördelar eller egenskaper.
   Till exempel:
För kärlek: Rosenkvarts
För lugn och ro: Ametist
För rikedom eller framgång: Citrin

Intuition: Många tror att kristallen väljer personen snarare än tvärtom. När du går till en butik eller tittar online, kan du känna dig dragen till en viss kristall baserat på dess utseende, känsla eller den energi du uppfattar från den.

Fysiska egenskaper: Du kanske dras till en kristall baserat på dess färg, form eller storlek. Ibland kan en kristall som ser särskilt vacker eller unik ut tilltala dig mest.

Fakta: Läs om de olika egenskaperna som kristallerna sägs bära på. Böcker, webbplatser och experter på området kan ge dig information om de traditionella betydelserna och användningarna av varje kristall.

Rådgivning från experter: Om du besöker en kristallbutik kan personalen ofta ge råd eller insikter baserat på deras erfarenheter och kunskap.

Håll i den: Om du köper från en fysisk butik, håll i kristallen. Notera hur den känns i din hand.

Rening: Oavsett vilken kristall du väljer, kan det vara en bra idé att "rena" den när du först får den för att klara den från eventuell tidigare energi. Detta kan göras genom att hålla den under rinnande vatten (alla kristaller tål inte vatten, under varje kristall på vår hemsida hittar du vilka som tål vatten), lägga den i solsken eller månljus, röka den med salvia eller Palo Santo. Det finns flera olika metoder. Kom ihåg att även om vissa traditioner eller källor tillskriver särskilda egenskaper till kristaller, är det viktigaste hur kristallen känns för dig personligen. Lita på din intuition och njut av den process och upplevelse det innebär att välja en kristall.Det finns flera olika sätt att använda dina kristaller på, de kan fungera
Helande: Vissa människor lägger kristaller på eller runt kroppen för att främja fysisk, emotionell eller andlig helande.
Meditation: Kristaller kan användas som ett fokus för meditation, för att hjälpa till att rensa sinnet eller för att förbättra en viss kvalitet som fred eller klarhet.
Smycken: Många bär kristaller som smycken, inte bara för deras skönhet utan också för att dra nytta av deras påstådda kraft.
Dekoration: Kristaller används ofta för att rena eller förstärka energin i ett rum.
Redskap för personlig utveckling: Du kan använda dina kristaller som en påminnelse i vardagen för de mål och drömmar du vill åstadkomma. Låt kristallen fungera som en motivation och påminnelse för dina drömmar.


Rengör dina kristaller: Innan du börjar använda dina kristaller är det en bra idé att rengöra dem från eventuell tidigare energi.

Vatten: Skölj kristallen under rinnande vatten. (Observera att inte alla kristaller bör placeras i vatten eftersom vissa kan skadas eller lösa upp sig.)

Solsken och månljus: Låt kristallen ligga i direkt solsken eller månljus en liten stund.

Rökelse eller salvia: Rök kristallen genom att vifta rök från brinnande rökelse eller salvia runt den.

Det finns flera olika sätt att rena dina kristaller på, gör det som känns bäst för dig.

Ställ in din avsikt: Håll kristallen i din hand, stäng dina ögon och andas djupt. Tänk eller säg högt vad du vill att kristallen ska hjälpa dig med (t.ex. "Jag ber om att denna kristall hjälper mig att känna lugn och balans”).

Bär med dig: Du kan ha dina kristaller i fickan, hålla dem i din handväska, eller bära dem som smycken (t.ex. halsband, armband) för att dra nytta av deras energier som de sägs bära på under dagen.

Meditera: Meditera med dina kristaller genom att hålla dem i handen eller placera dem på bestämda platser på din kropp, som dina chakrapunkter.

Placera i ditt hem: Ställ kristaller i ditt hem på platser där du tillbringar mycket tid. De kan fungera som dekorativa föremål samtidigt som de sägs påverka rummets energi.

Sova med kristaller: Du kan placera kristaller under din kudde eller på ditt nattduksbord för att dra nytta av den energi den sägs bära på medan du sover.

Skapa en kristallplats: Detta är en speciell plats där du organiserar och ställer ut dina kristaller. Det kan vara ett altare, ett hörn av ditt rum eller en hylla. Här kan du meditera, ställa in avsikter eller bara beundra dina kristaller.

Skriv en kristalljournal: Här kan du anteckna dina upplevelser, insikter och hur du känner dig när du använder olika kristaller. Detta hjälper dig att förstå vilka kristaller som fungerar bäst för dig och hur.

Fortsätt lära dig: Det finns många resurser, böcker och kurser som kan hjälpa dig att fördjupa din förståelse för kristaller och deras användning.

Lita på din intuition: Även om det finns generella rekommendationer för hur man använder kristaller, är det viktigaste att lita på din egen intuition och känsla. Varje person är unik, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan.

Kom ihåg att även om många tror på de helande och positiva effekterna av kristaller, finns det inte mycket vetenskapligt stöd för dessa påståenden. Använd kristaller på ett sätt som känns bra för dig, och njut av den process och upplevelse det innebär.Tron på kristallers helande och magiska krafter sträcker sig tillbaka tusentals år och återfinns i flera olika kulturer runt om i världen. Men varför sägs det att olika kristaller har olika krafter? Det finns flera perspektiv:

Historiska och kulturella traditioner: Många gamla civilisationer, inklusive egyptierna, grekerna och kineserna, använde kristaller för både praktiska och ceremoniella ändamål. Dessa användningar baserades ofta på traditioner och myter, och som ett resultat, fördes dessa övertygelser vidare genom generationerna.

Estetik och färgpsykologi: Kristallernas olika färger kan påverka hur vi uppfattar deras krafter. Till exempel, rosenkvarts med sin mjuka rosa färg associeras ofta med kärlek och medkänsla. Färgpsykologi spelar en roll i hur människor känner när de interagerar med olika färger.

Personliga erfarenheter: Många människor hävdar att de känner olika energier eller vibrationer från kristaller. Dessa personliga upplevelser kan bidra till uppfattningen om att kristaller har specifika krafter.

Resonans och vibration: Allt i universum vibrerar på olika frekvenser, inklusive kristaller. Vissa hävdar utan vetenskaplig fakta att dessa vibrationer kan påverka mänskliga energifält och chakras, vilket skulle ge varje kristall unika "krafter" eller energier.

Symbolism: Vissa kristaller kan vara sällsynta, svåra att bryta eller har en särskild form, vilket kan bidra till deras upplevda värde eller kraft. Till exempel ses diamanter, på grund av deras hårdhet och sällsynthet, som symboler för evig kärlek och styrka.

Placeboeffekten: Om någon tror att en kristall har en viss kraft, kan tron i sig skapa en upplevd effekt. Om du till exempel bär en kristall som sägs minska stress och verkligen tror på dess kraft, kan du faktiskt känna dig mindre stresfylld tack vare placeboeffekten.

Även om det inte finns några vetenskapliga bevis för att kristaller har specifika helande eller magiska krafter, finner många människor tröst, styrka och vägledning genom att arbeta med kristaller. Det viktigaste är att varje individ väljer att närma sig kristallernas värld på det sätt som känns rätt för dem, vare sig det är genom tro, personlig erfarenhet eller estetik.Meditationsförstärkning:
Sätt dig ner eller ligga bekvämt i ett tyst rum.
Håll en kristall i handen eller placera den på ditt tredje öga (pannan mellan ögonbrynen) eller över hjärtchakrat.Fokusera på kristallens energi medan du mediterar, och tänk dig att den förstärker dina intentioner.

Fullmånsrensning:
Under en fullmåne, placera dina kristaller utomhus eller på en fönsterbräda för att rensa dem och ladda dem med månens energi.

Chakrabalansering:
Lägg dig ner och placera kristaller som korresponderar med varje chakra längs ditt kroppens mitt.Fokusera på att andas och visualisera varje chakra som öppnas och balanseras av kristallens energi.

Energetiskt skydd:
Håll en svart turmalin eller annan skyddande kristall som sägs bära på skyddande krafter i handen och visualisera en sköld av vit ljus runt dig, som skyddar dig från negativa energier.

Intentionsinställning:
Sitt i ett lugnt utrymme och håll en kristall framför dig.Andas djupt och ställ in en intention för dagen, månaden eller ett specifikt projekt.Visualisera intentionen som sätts i kristallen och bära den med dig som en påminnelse.

Energetiskt hemrensning:
Rök rena ditt utrymme med salvia, palo santo eller rökelse.Gå sedan runt i ditt hem med en selenit- eller rosenkvartskristall, och föreställ dig att varje rum rengörs och fylls med positiv energi.

Drömförstärkning:
Placera en ametist, månsten eller labradorit under din kudde för att förbättra drömkvaliteten och öka drömminnet.

Kärleksritual:
Arrangera rosenkvarts, jordgubbskvarts och blåkvarts i form av ett hjärta på ditt altare eller i ditt sovrum. Meditera på känslan av kärlek, acceptans och tacksamhet.

Abundansritual:
Placera citrin, pyrit eller grön aventurin på en plats där du förvarar pengar eller på din arbetsplats. Varje gång du ser kristallen, tänk på överflöd och tacksamhet för det du har och det som kommer att komma till dig.

Daglig energiboost:
På morgonen, välj en kristall som känns rätt för dagen (till exempel citrin för framgång eller en ametist för lugn).
Håll den i handen och andas djupt, ladda dig själv med energin kristallen sägs bära på. Bär sedan med dig din kristall under dagen.

Tänk på att ritualerna med kristaller i stor utsträckning baseras på personlig tro och intention. Det viktigaste är att närma sig varje ritual med öppenhet och ärlighet, och att hitta de ritualer och metoder som känns rätt för dig.


Vetenskapliga studier har inte kunnat påvisa att kristaller har de helande krafter som ofta tillskrivs dem. Dock kan placeboeffekten vara kraftfull, och bara tron på att något hjälper kan i sig ha positiva effekter på välbefinnandet. Många upplever också en känsla av lugn och ro genom att bara hantera eller titta på vackra kristallföremål.        
Sammanfattningsvis är kristaller vackra, fascinerande objekt som många tror har särskilda krafter eller energier. Medan vetenskapliga bevis saknas för de flesta av dessa påståenden, finns det inget fel i att njuta av kristallers skönhet eller de känslor de framkallar i oss. Att använda detta som ett redskap för personlig utveckling och som en personlig påminnelse om hur viktigt self-care är magiskt i sig.
Vi på Vibes of Mind är väldigt noga med att förtydliga att vi är helt emot att förväxla vetenskapliga metoder och mediciner med spirituella ritualer.Aromaterapi är en alternativ terapiform som använder eteriska oljor från växter för att främja hälsa och välbefinnande. Dessa eteriska oljor extraheras från blommor, blad, stjälkar, bark, rötter och andra delar av växter och träd. Aromaterapi kan användas på flera olika sätt, inklusive inandning, massage eller genom färdiga aromaterapi produkter tex olika badbomber, roll ons och showresteamers. Användningen av dofter och växtbaserade remedier går tillbaka tusentals år, från antika civilisationer som egyptierna, grekerna och romarna. Aromaterapi är en underbar del av "self care” rutin.
Den ger dig:

Naturlig välbefinnande: Aromaterapi använder eteriska oljor från växter, vilket ger individer ett naturligt sätt att förbättra sitt fysiska och mentala välbefinnande.
Avslappning: Eteriska oljor kan hjälpa till att minska stress och ångest, vilket i sin tur främjar avslappning och inre lugn.
Förbättrad sömn: Vissa oljor kan förbättra sömnkvaliteten, vilket är avgörande för att kroppen och sinnet ska kunna återhämta sig och fungera optimalt.
Humörhöjning: Eteriska oljor kan fungera som humörhöjare, vilket kan hjälpa individer att hantera känslomässig obalans och depression.
Personlig ritual: Användningen av aromaterapi kan bli en meningsfull personlig ritual, vilket skapar en tid och plats för reflektion och medvetenhet om ens egna behov.
Mångsidighet: Eteriska oljor kan användas på flera sätt – genom inhalering, bad, massage eller som en del av hudvårdsrutinen, vilket gör det möjligt för dig att skräddarsy din aromaterapiupplevelse efter sina egna behov.

Aromaterapi erbjuder ett naturligt sätt att ta hand om både kropp och sinne. Genom att integrera eteriska oljor i dagliga rutiner kan du stärka din self care, främja avslappning, förbättra ditt humör och skapa en stund av personlig reflektion.
När du använder eteriska oljor är det viktigt att göra det på rätt sätt för att maximera de potentiella fördelarna och undvika biverkningar. Här är några riktlinjer och tips för att använda eteriska oljor:

Spädning: Många eteriska oljor behöver spädas innan de appliceras direkt på huden. Använd en bärarolja som jojoba, mandel eller kokosolja. Ett vanligt spädningsförhållande är 3-5 droppar eterisk olja till en tesked bärarolja, men detta kan variera beroende på oljan och den avsedda användningen.
Diffusor/Oljebrännare: En populär metod för att använda eteriska oljor är genom aromatisk diffusion. Detta sprider doften av oljan i rummet. Fyll din diffusor med vatten och lägg till några droppar av din valda olja.
Inandning: Du kan andas in oljan direkt från flaskan eller placera några droppar på en bomullstuss och inhalera. Detta är särskilt användbart för oljor som tros lindra andningssymtom eller huvudvärk.
Topisk användning: Efter att ha spätt oljan korrekt, kan du massera den in i din hud. Oljor kan appliceras på pulspunkter, chakrapunkter, fotsulor eller det berörda området beroende på behovet.
Bad: Lägg till 5-10 droppar av en eterisk olja i ditt bad för att skapa ett avkopplande eller uppfriskande bad.
Spray: Blanda vatten med några droppar av en eterisk olja i en sprayflaska för att skapa en rumspray, linnenspray eller desinfektionsspray.
Försiktighet:
Undvik känsliga områden som ögonen och insidan av öronen.
Förvara oljor borta från barn och husdjur.
Om du är gravid, ammar eller har en medicinsk sjukdom, konsultera en läkare innan användning.
Gör alltid en lapp-test för att se om du är allergisk mot en olja innan du använder den på ett större hudområde.
Förvaring: Förvara eteriska oljor på en sval, mörk plats för att bevara deras kvalitet.
Undvik oral konsumtion: Eteriska oljor är inte säkra att förtära.
Utbildning: Var informerad om de specifika oljorna du använder. Vissa oljor kan vara irriterande, fototoxiska (kan orsaka hudreaktioner när de utsätts för solljus) eller har andra specifika förhållningsregler.
Kvalitet: Köp oljor från pålitliga källor som erbjuder högkvalitativa, rena eteriska oljor utan tillsatser eller fyllmedel.
Använd i måttliga mängder: Överdriven användning av eteriska oljor kan leda till känslighet eller allergiska reaktioner.

När du börjar med eteriska oljor är det viktigt att ta det långsamt, göra din forskning och vara uppmärksam på hur din kropp reagerar. Eteriska oljor erbjuder en rad potentialer för välbefinnande, men som med alla produkter, är det viktigt att använda dem med omtanke och kunskap.

Vi rekommenderar alltid att man uppsöker läkare för fysiska och psykiska problem. Vår filosofi är att sätta en guldkant på din tillvaro med en spirituell touch, få dig till att landa och tänka mer på dig själv.
Vi på Vibes of Mind är väldigt noga med att förtydliga att vi är helt emot att förväxla vetenskapliga metoder och mediciner med spirituella ritualer.Eteriska oljor har använts i århundraden inom traditionell medicin, skönhet och självvård. Här är några av de mest populära eteriska oljorna och deras ofta framhävda fördelar:

Lavendel:
Sägs vara avslappnande och lugnande, ofta använd för stresslindring och     sömnstöd.
Sägs lindra hudirritationer och brännskador.

Pepparmynta:
Sägs vara stimulerande och uppfriskande.
Sägs lindra huvudvärk och muskelsmärtor.

Eukalyptus:
Sägs förbättrar andningsfunktionen, används ofta vid förkylningar.
Sägs ha antiseptiska egenskaper som kan hjälpa vid sårskador.

Tea tree:
Sägs vara starkt antiseptiskt, bra för akne och andra hudinfektioner.
Sägs kunna användas som en naturlig rengöringsmedel.

Citron:
Sägs vara upplyftande och förfriskande.
Sägs ha antibakteriella egenskaper och kan användas i hushållets rengöring.

Bergamott:
Lugnande och balanserande.
Används ofta för att lindra stress och ångest.

Hoo Wood:
Sägs vara bra för avslappning och lugn
Tack vare dess höga linaloolinnehåll sägs Ho Wood-oljan hjälpa till att minsk stress, ångest och spänning.
                         

Patchouli:
Sägs ha en lugnande effekt
Sägs hjälpa till att minska ångest, depression och stress.

Frankincense (olibanum):
Sägs vara bra vid används för meditation och avslappning.
Sägs minska ärrbildning och rynkor.

Rosmarin:
Sägs stimulerar minnet och koncentrationen.
Sägs lindra muskelsmärtor och huvudvärk.

Ylang ylang:
Sägs stärka humöret och verkar avslappnande.
Sägs balanserar oljig hud.

Kamomill:
Sägs vara lgnande och antiinflammatorisk.
Sägs vara bra för hudirritationer och rodnader.

Snabb Leverans

Snabb leverans på alla ordrar

30-dagars retur

Kontakta oss för hjälp

Köp nu, betala senare

Dela upp din betalning

Miljövänliga

Vi värnar om miljön

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista

WARNING: Max settings 200 code custom color. If you want more than, please contact support us, Kind Regards!

IMPORTANT: Click on the button 'Update on online store' to code active on live theme.

Update on online store Updating style Updated style

Demo Swath, Label settings Preview:

hot
1. hot
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Meny